Kihívta a szolnoki kalandparkban gyermeket bántalmazó karateedzőt a thai boksz világbajnok

A 60 éves Kunkli Tibor, korábbi thai boksz világ-és Európa-bajnokot is felháborította a gyermekbántalmazás. 

2024. július 18., 14:37

Szerző:

Ahogy szerdán mi is beszámoltunk róla, a szolnoki kalandparkban úgy felrúgott egy kisfiút az őt kísérő férfi, hogy a gyerek a levegőben megpördülve a fejére esett, utána pedig a földön fekve maradt. A gyermekbántalmazás közvetlen előzménye az volt, hogy a gyerek nem akart felmenni a kalandpark mászó részére. A Szolnoki Rendőrkapitányság az rtl.hu megkeresésére azt közölte, hogy nyomozást folytat garázdaság vétségének gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen. 

A 24.hu most arról ír, hogy a thai boksz korábbi profi világ- és Európa-bajnoka, a 2011-ben a 170 kilós Bob Sappet is legyőző Kunkli Tivadar kihívta a kisfiút felrúgó karatemestert. „Én is hírét vettem annak, hogy a szolnoki kalandparkban egy karatemester felrúgott egy kisgyereket. Ez nem sporthoz méltó viselkedés. 60 éves vagyok, soha nem hívtam ki még senkit. Bármilyen szabályrendszerben kihívlak, mondd az időpontot, hol és mikor! Ne légy gyáva, ne bújj el!” – üzente Kunkli.

Sokkot kapott az édesanya a gyermekbántalmazásról készült videó láttán

Közben megszólalt a bántalmazott kisfiú édesanyja is, aki a Blikknek nyilatkozva elmondta, hogy kisfia, Roland múlt héten kezdett el járni a táborba A. Tiborhoz. Korábban sohasem küzdősportolt és a foglalkozások sem csak erről szóltak. Amikor múlt csütörtökön meglátta az egyesület honlapjára feltöltött képeket a kalandparkban védőfelszerelésbe beöltözött gyerekekről, látta kisfia arcán a félelmet, de akkor még nem gondolt semmi rosszra.

Aztán kedden délután hívta fel az édesanyját egy másik anyuka, a telefonba azonban a rendőrök szóltak bele. Ekkor derült ki számára, hogy nagyobb lehet a probléma, mint ahogy ő azt gondolta. A vonal bontása után küldték át neki a felvételt a brutális esetről, egészen addig nem is tudott semmi pontosat. „A gyomrom görcsbe rándult, a szívem összeszorult, elmondhatatlan, amit akkor éreztem.”

Otthon nem mesélt a kisfiú az őt ért bántalmazásról

A sokk után az édesanya megkérdezte kisfiát, hogy miért nem beszélt az őt ért bántalmazásról, mire a gyerek azt felelte, hogy rosszul viselkedett és biztosan megérdemelte. Aztán sírva ismételte meg, hogy ő azt hiszi, hogy tényleg megérdemelte. 

„Próbáltam nyugtatni, hogy ez hatalmas butaság és ilyenre még csak ne is gondoljon! Magát hibáztatja szegény” – mesélte sírva az édesanya. Aki elmondta azt is, hogy a bántalmazó táborvezető azóta sem vette fel vele a kapcsolatot, pedig szeretné, ha elmondaná a kisfiának, hogy nem csinált semmi rosszat és nem érdemelte meg a rúgását. „Nem akarom, hogy abban a hitben legyen, hogy ez neki járt.”

 (Kép forrása: Kunkli Tivadar Facebook-oldal)