Hadházy: Az idén kétszer is rendőrségi VIP-helikopter vitte haza Szijártó Pétert Dunakeszire

2020. október 20., 16:01

Szerző:

„A Külügyminisztérium beismerte: Szijjártót idén kétszer vitte HAZA a rendőrségi VIP helikopter Dunakeszire. Ez pont kettővel több, mint amit egy normális országban egy miniszter karrierje elviselne. Mint ahogyan a hét belföldi helikopterezés is héttel több lenne az állása elvesztéséhez szükségesnél egy nálunk boldogabb országban – írta a Fecebookon Hadházy Ákos.

A külügyminisztériumi válasz részletezi azt is, hogy hova volt kénytelen helikopterrel utazni ez a szegény ember. A szekszárdi Bodri pincészetbe tartó – autópályán autóval másfél óra alatt megtehető – repülésről már tudtunk.

A minisztériumi válaszból tehát kiderül, hogy a miniszter nem szeret egy óránál többet autózni, ennek a kis országnak a határvidéke már rendszeresen túl messze van neki" – jegyezte meg Hadházy.

 

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.