Szex a síneken – Emiatt késett a HÉV

Extrém szex helyszínt választott a szerelmespár, órákra leállt miattuk a közlekedés Budapesten. 

2024. február 26., 14:04

Szerző:

Szex közben érték tetten a szerelmes párt, akik eléggé szokatlan helyet választottak az aktushoz.  Majdnem elütötte a HÉV azt részeg párt, akik a sínek mellett szexeltek pár napja Budapesten, a Lechner Ödön fasornál. Az esti órákban közlekedett a szerelvény, amikor az egyik utas észrevette, hogy egy férfi a sínek melletti köveken fekszik. A szerelmespár épp aktus közben eset el, amikor az érkező HÉV elsodorta a férfit, órákig megállt a közlekedés a baleset miatt. A rendőrség eljárást indított – írja a TV2 Tények

A nőkre izgatóan hatnak az extrém szex helyek

A brit Cosmopolitan újság az utcán számos angol férfit kérdezett meg, hogy melyek az általuk leginkább kedvelt szex helyek. Gondolkodás nélkül, kapásból kellett válaszolniuk a kérdésre. A lenti válaszok születtek, melyek többsége tipikus, ezekre a legtöbben már gondoltunk, néhány viszont fejlett fantáziára utal – írja a Superherb. A megkérdezett férfi néhány másodperc tűnődés után határozottan kivágta a kérdező fiatal riporternőnek: „Itt helyben a füvön, most azonnal, veled”.

Sok nőre izgatóan hatnak az extrém szex helyek, ahol idegenek kaphatják rajta a szeretkező párt. Férfiaknál ez viszont kétélű fegyver: közöttünk is vannak, akiket szintén doppingol a lebukástól való félelem, sokakra viszont „lankasztó” hatással van. Ha csak ilyen esetben van erekciós probléma, akkor még egyáltalán nem kell aggódni – egyszerűen térjünk vissza a biztonságos helyekre.

(Kiemelt képünk illusztráció. Fotó: Pixabay)

Tegnap 16:01

A mediterrán térségtől Közép-Európán át Finnországig anticiklon alakítja az időjárást, így alapvetően napos, száraz idő a jellemző.

Tegnap 08:47

Magyarország továbbra is valós, érdemi béketárgyalásokat sürget azok között, akik a háborút vívják – írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a Facebook-oldalán, hozzátéve: a nemzetközi közösségnek azt kellene elérnie, hogy a háborúzó felek kössenek végre tűzszünetet, és üljenek végre asztalhoz.

A választás után még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és európai parlamenti (EP-) választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.