Szentkirályi Alexandra - Ingyenes, országos koncertsorozat jön ősszel

A rendezvény augusztus végétől október végéig tart majd. A fellépők között lesz Charlie, Király Viktor és Vastag Csaba is.

2021. augusztus 28., 07:11

Szerző:

Augusztus végétől október végéig, kilenc héten át tartó ingyenes, közel 130 állomásos országos koncertsorozat indul  – közölte Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Facebook-oldalán. A tervek szerint az Őszi Hacacáré nevű esemény helyszínenként két előadóval nyújt koncertélményt a következő hetekben, és a fellépők között lesz: Charlie, Király Viktor, Vastag Csaba, Neoton, a Beatrice, Ákos,a Margaret Island és a Tankcsapda is. A rendezvényen teret kapnak a helybeli vendéglátósok, termelők és fellépők is. A programsorozatnak külön honlapja is van.

Mint a kormányszóvivő közölte, az esemény célja pótolni egy keveset abból, ami a járvány miatt elmaradt. „Az elmúlt másfél évben elmaradtak a koncertek, a hagyományos fesztiválok, a kis közösségek tradicionális eseményei, a búcsúk, falunapok is. Ez a programsorozat lehetőséget ad arra, hogy pótoljunk egy keveset abból, ami a koronavírus járvány miatt elmaradt” – írta.

(Kiemelt kép: Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében 2021. június 24-én. Fotó: Balogh Zoltán / MTI)