Schmidt Mária szerint nincs is már olyan, hogy Németország

A Bayer-showban kifejtette, a jelenlegi Németország már nem nevezhető önálló államnak, mert Amerika csicskái.

2022. október 31., 13:45

Szerző:

Az amerikaiak eltökélt szándéka, hogy megbuktassák Putyint, ezért támogatják csupán Ukrajnát – mondta el Schmidt Mária, a Terror Háza múzeum igazgatója legújabb könyve, a Látlelet kapcsán azt mondta el az első számú kormánypárti megmondóember műsorában,

szerinte Németország már nem is létezik.

Kiemelte, az Északi Áramlat megtámadása után Olaf Scholz kancellár egy szót sem szólt a támadás ellen, ez szerinte arra utal, hogy ezt is az Egyesült Államok követte el, a német Zöldek pedig, akik annak idején az atomfegyverek leszerelése ellen tüntettek, ma már kormányon nem tiltakoznak az ellen, hogy az Egyesült Államok és a NATO új atomfegyvereket telepít Európába.

Hozzátette, a fegyverbeszerzések körül, német védelmi miniszter korában Ursual von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke is korrupciós botrányba keveredett, ezért az Európai Bizottság és a német kormány nincs abban a helyzetben, hogy ezért Orbánt kritizálja.

Orbán Viktor korábban ugyancsak keményen kritizálta Scholzot és kormányát találkozójuk után, pártját, a Németországi Szociáldemokratákat pedig „a leginkább magyarellenes pártnak” minősítette.

(Kiemelt kép: Képkivágás a Bayer Show Youtube-videójából)

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.