„Nem elég a húsz prostituált? Kell még egy?” - kérdezte barátja Schadl Györgyöt

Újabb felvétel szivárgott ki, amelyben az ügy harmadrendű vádlottját húsz prostituálttal folytatott bulira hívta meg Schadl György.

2023. március 22., 07:47

Szerző:

Schadl György: Halló! Jókor?

R. Róbert: Tart még a parti, ugye?

Schadl György: Nem jössz le?

R. Róbert (nevetve): Nem szeretnék.

Schadl György: Figyelj, itt ülünk öten, mindenkit ismersz, a két Marci, az A. meg a L. T.

R. Róbert: Igen?

Schadl György: Csak mi vagyunk fiúk, és úgy húsz prostituált van rajtunk kívül. Nem jössz le?

R. Róbert: Nem elég a húsz prostituált? Kell még egy?”

Ez a telefonbeszélgetés hangzott el a Blikk által megszerzett lehallgatási jegyzőkönyvek szerint Schadl György, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara volt elnöke és a Völner-Schadl vesztegetési botrány elsőrendű vádlottja, és R. Róbert, az ügy harmadrendű vádlottja között korábban. R. és Schadl jóban voltak, és R. több zűrös ügyében is részt vett. Például ő volt az is, aki korábban egy oktatási intézménytől zsarolt ki nagyobb összeget, arra hivatkozva, hogy csecsen emberrablók tartják őt fogságukban.

R. Róbert az egyetlen, aki Schadl Györgyön kívül előzetes letartóztatásba került, korábban azt vallotta, Schadl valóban adott át pénzt V. P.-nek, igaz a monogram nem Völner Pált, hanem Schadl egyik barátját takarta.

(Kiemelt kép: Schadl György. Fotó: RTL Híradó)

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.