Mészáros Lőrinc jachtja most épp a monacói öböl kék vizén ring

Capri után Monacó felé terelte a nyári szeszély a Rose D'or-t, amelyen nemrég lefotózták Mészáros Lőrincet és Várkonyi Andreát.

2023. augusztus 10., 09:43

Szerző:

Málta, Szicília, Nápoly, Positano, Salerno és Capri után Monacóban járt a Rose D’or (Aranyrózsa) névre keresztelt luxusjacht, amin mások mellett Mészáros Lőrinc és felesége, Várkonyi Andrea nyaralnak. A monacói kikötőben a hvg.hu egyik olvasója készített felvételeket a hajóról.

A jacht a Mészáros Lőrinc-féle Magyar Bankholdinghoz tartozó cég, az Euroleasing Zrt. tulajdonában áll. A jacht hivatalos papírjai szerint 2023. július 5-e óta egyetlen tulajdonosa van, mégpedig az Euroleasing Zrt. Ez a vállalat vette meg a járművet, amelyet lízingdíjért cserébe mások használatára bocsát, de hogy kinek, azt nem tudni, mivel a lízingbevevő nincs feltüntetve a papírokon. Az, tehát, hogy Mészáros Lőrincék milyen konstrukcióban jutottak hozzá, továbbra is kérdés marad. Egyes hírek szerint Putyin-párti szankciós listán lévő orosz milliárdostól vásárolhatták meg a jachtot. 

(Kiemelt kép: Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc új jachtján, az Arany Rózsán, Nápoly kikötőjében. Fotó: Képernyőkép, Németh Dániel videója, 444.hu)