Rendőrt akart hívni a BKK-ellenőr a csokievő utasra a 2-es villamoson

2019. november 30., 10:14

Szerző:

Egy csokoládé miatt akart rendőrt hívni és szólította fel leszállásra egy BKK-ellenőr a 2-es villamos egyik utasát – derül ki az esetről készült videóból. A felvétel csütörtök óta terjed az interneten, az utas és az ellenőr között veszekedésig fajuló konfliktusról pedig az Index meg is kérdezte a céget. A válasz szerint a konfliktusnak volt előzménye, az utas legalábbis csak azután váltott jegyet, hogy meglátta az ellenőrt, ettől függetlenül a BKK szerint az ellenőr nem kezelte megfelelően a helyzetet, viselkedése nem felelt meg a BKK szolgáltatói elvárásainak. 

A videó azzal ér véget, hogy az utas és az ellenőr leszáll a villamosról. Egy további rövid szóváltás a megállóban elváltak egymástól.

A BKK nem tett feljelentést az ügyben, a rendőrségen nem jelentették az esetet.

 

Tegnap 16:11

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.