Rékasi Károly képviselő-jelölt lesz, mert jó néhány gondolata és ötlete támadt

2019. július 3., 15:59

Szerző:

Úgy tűnik, Rékasi Károly színésznek politikai ambíciói vannak, legalábbis erre lehet következtetni abból a Facebook-bejegyzéséből, amely szerint képviselőnek jelölteti magát és ősszel indul az önkormányzati választásokon. Rékasi a Soroksári Civil Szervezetek és Személyek Egyesületének felkérésére indul a 2019. októberben, az 5. választókörzetben. 

Párommal, Pikali Gerdával a Molnár-sziget szerelmesei lettünk és itt építgetjük a házikónkat, ami reményeink szerint az otthonunkká válhat! Lakva-nézve-fölfedezve a környéket, látjuk a hiányosságokat is... De ez éppen hogy nem visszafog, hanem lelkesít bennünket! S úgy gondoljuk, hogy ami számunkra kellemesebbé, élhetőbbé, szebbé, problémamentesebbé tehetné a környéket, az minden itt élőnek jó szolgálatot tehetne!

Meggyőződéssel hisszük, hogy az ismertségünk segítségül lehet olyan közérdekű problémák megoldásában, melyek mindenkit érintenek. A Soroksári Civil Szervezetek és Személyek Egyesületének felkérésére indulok a 2019. októberi választásokon képviselő-jelöltként, az 5. választókörzetben.

Számítva a hasonlóképpen gondolkodók figyelmére és ötleteire, javaslom, hogy gondolkodjunk, tervezzünk KÖZÖSEN! 

Egyúttal tisztelettel meghívok minden érdeklődő soroksári polgárt Július 29-ére, a Tündérkertbe egy kötetlen, ötletelő beszélgetésre, ahol mindenek előtt szeretnék bemutatkozni azoknak az itt élő embereknek, akiknek az érdekeit képviselni szeretném!

Engedjék meg, hogy megosszam Önökkel Márai Sándor egyik nagyszerű gondolatát: “Az emberrel nemcsak történnek a dolgok; az ember csinálja is azt, ami történik vele.