Koronavírusos lett a Rádió 1 egyik munkatársa, mindenkit letesztelnek

2020. augusztus 26., 05:49

Szerző:

Pozitív lett a Rádió 1 egyik munkatársának koronavírustesztje, ezért a rádió vezetése azonnali PCR-teszt lehetőséget biztosít a dolgozóknak – írja a Média1. A folyamatos tesztelés már megkezdődött, míg az eredmények meg nem lesznek, a Rádió 1 – valamint a Retro Rádió és a Best FM is – otthoni munkavégzésre állt át.

Mint Sivák Péter, a rádiók programigazgatója elmondta, kollégáik egészsége a legfontosabb, „így amint tudomást szereztünk arról, hogy egyikük tesztje pozitív eredményt mutatott, azonnali döntést hoztunk. Munkatársainkat a rádió épületében lévő magánkórházban PCR-teszteknek vetjük alá, amelynek eredményéig otthonukból végzik majd a munkáikat. A rádiók működésében és műsorrendjében ez nem okoz változást. A teszteléssel párhuzamosan a szerkesztőségek és irodák fertőtlenítése is megkezdődött ”. 

A fertőzött rádiós egyébként enyhe tüneteket produkál, otthon lábadozik.

 

 

15:54

Ezzel termtenének biztonságot munkakörnyezetet a színház dolgozóinak, megakadályozva a visszaéléseket, a zaklatásokat és az erőszakot. Éppen egy éve robbant ki a botrány Eszenyi Enikő körül.