Ötből egy magyar tartana elfogadhatónak meleg miniszterelnököt

Elfogadóbbak, akiknek van homoszexuális ismerőse.

2021. július 22., 19:39

Szerző:

Az ország ötödének elfogadható lenne, ha homoszexuális lenne a miniszterelnök – ez is kiderül abból a felmérésből, amit az RTL Magyarország megrendelésére készített a Závecz Research.

Ungár Péter, az LMP politikusa szerint az emberek többségét nem érdekli mások magánélete, ő évek óta nyíltan vállalja, hogy meleg.


(Kiemelt képünk: Propagandatörvény helyett elfogadást! tüntetés 2021. 06. 14-én a Kossuth téren. A több ezer tüntető azért gyűlt össze, hogy jelezzék a kormánypártoknak, nem értenek egyet a melegellenes politikájukkal, továbbá követelték tőlük, hogy vonják vissza a törvényjavaslatot, amely összemossa a homoszexualitást, a transzneműséget és a pedofíliát. Fotó: Merész Márton)

Április 16-án, kedden elindult a központi szúnyoggyérítés, amelyet évek óta a katasztrófavédelem irányít. Tavasszal túlnyomórészt a lárvák elleni biológiai védekezés zajlik. A szúnyogok tenyészőhelyén egy természetes baktérium által termelt fehérjét tartalmazó készítményt juttatnak a vízbe. Ez a fehérje a kijuttatott dózisban kizárólag a csípőszúnyogok lárváit pusztítja el, minden más élőlényre, még az árvaszúnyogokra is ártalmatlan.