Pintér Sándorral egyeztetett Orbán a Karmelitában

Összeült a Belügyi kormánykabinet, Orbán Viktor Pintér Sándor belügyminisztert és Takács Péter egészségügyért felelős államtitkárt is fogadta a Karmelitában.

2023. március 25., 16:50

Szerző:

A Karmelitában tartott Orbán Viktor belügyi kormánykabinet-ülést szombaton - számolt be az MTI.

A miniszterelnök hivatala által kiadott fotók tanúsága szerint az egyeztetésen részt vett Takács Péter, a Belügyminisztérium egészségügyért felelős államtitkára, Pintér Sándor belügyminiszter, Bordás Gábor, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára és Héjj Dávid kormánybiztos is. A miniszterelnök mellett ott ült még Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Rogán Antal, Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, valamint Nagy János, a Miniszterelnöki Programirodát vezető államtitkár is.

Az egyelőre nem tudni, miről volt pontosan szó, de az egyeztetésre meghívottak köréből arra lehet következtetni, hogy a belügyminiszter a Magyar Orvosi Kamara tagsága és a kötelező ügyeleti rendszer tömeges orvosi visszautasítása körül kialakult helyzetet beszélhette meg.

(Kiemelt kép: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j2) belügyi kormánykabinet-ülést tart a Karmelita kolostorban 2023. március 25-én.)