Öngyilkos lett egy várandós nő Nyírpilisen, de a helyiek kételkednek

Felakasztva találtak egy nyírpilisi várandós nőt otthonában, akinek köze volt egy közelmúltbeli baltás támadásnak.

2022. július 29., 09:28

Szerző:

A helyiek biztosak abban, hogy Mariann nem lett öngyilkos, haláláért párját, F. Pált teszik felelőssé, aki kedden baltával támadt nevelőapjára – írta a Bors

A helyiek szerint a nő nem öngyilkos lett, ugyanis várta, hogy megszülessen gyermeke. A gyászoló egyik barátja szerint F. Pál aggresszív férfi volt.

A rendőrség közlése szerint a nem találták idegenkezűség nyomát a nő felakasztásánál, az esetet közigazgatási eljárás keretei között vizsgálják.

(Kiemelt képünk illusztráció. 168.hu | Merész Márton)

18:35

A BRFK részletes választ küldött szerkesztőségünknek azzal kapcsolatban, mi is pontosan a sorsa a Szabó Bálint szegedi ügyvéd által belengetett budapesti gazdatüntetésnek. A rendőrség információi szerint a kért útvonalra már korábban bejelentett rendezvények miatt augusztus 20-ára nem kaptak területfoglalási engedélyt, de a tüntetést megtarthatják, csak éppen a belvárosba nem mehetnek be.

16:01

Kedd éjfélig hőségriadót hirdettek a tikkasztó hőmérséklet miatt. A forróság a házi kedvenceink szerveztét is megviseli. Önfeledt futkározás közben is megtörténhet a baj, de egy közös utazás során is túlhevülhetnek az állatok. Minden esetben a gazdik felelőssége a hőguta elkerülése.