Nyomkövetővel a lábán jelent meg Gyárfás Tamás a FINA ülésén

2018. április 25., 12:05

Szerző:

Nyomkövetővel a lábán ment ela Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) budapesti konferenciájára a Fenyő János megöletésével gyanúsított Gyárfás Tamás. Hogy meddig járhat-kelhet szabadon a fővárosban, az egyelőre talány. Mivel a védelem mellett az ügyészség is fellebbezett, így előfordulhat, hogy Gyárfás Tamás pár napon belül szigorúbb kényszerintézkedés alá kerül – írja a 24.hu.

– Még nem jogerős a lakhelyelhagyási tilalom. Nem kaptuk meg ugyanis az erről szóló részletes határozatot. Szerintem jogerős határozat ezen a héten már nem várható, ezt ugyanis még fel is kellene terjeszteni" – mondta a 24.hu-nak a médiavállalkozó ügyvédje, Bánáti János, aki szerint Gyárfás ígéretéhez híven munkába állt az őrizetből való szabadulása után.

– Gyárfás úr jól van, dolgozik. Jelenleg épp a FINA egyik bizottsági ülésén ülésezik. Végzi a sportdiplomáciai munkáját, ahogy korábban is

– tette hozzá. 

Gyárfást egy vágatlan hangfelvétel alapján vette őrizetbe a Nemzeti Nyomozóiroda a minap.  A 2014-es  felvételen Portik Tamás és Gyárfás Tamás beszélget Fenyő János 1998. február 11-i kivégzéséről – írta a kormányközeli Magyar Idők.