Nézze meg gyorsan a lottószelvényét, kihúzták az ötöslottó számait

A Jokernek van gazdája.

2022. január 8., 19:59

Szerző:

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki:


Nyerőszámok:

 3 (három)                
17 (tizenhét)        
36 (harminchat)
66 (hatvanhat)        
80 (nyolcvan)        

Joker: 671542

A Joker sorsolásnak valaki nagyon örülhet ezen a héten, ugyanis egy játékos mind a hat számjegyet eltalálta, így összesen 27 079 015 forinttal lett gazdagabb. A Joker jövő heti várható főnyereménye 20 millió forint.

Az ötös lottón telitalálatos szelvény ezen a héten nem volt. A négyesekre (34 darab) 1 634 645 forintot, a hármasokra (3297 darab) 18 155 forintot, a kettesekre (9,3 355 darab) 1670 forintot fizetnek. A következő héten várható nettó nyereményösszeg (egy nyertes esetén) 3,33 milliárd forint.

(Kiemelt kép: Illusztráció)

Tegnap 17:58

Az online szerencsejátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek világszerte, így nem csoda, hogy hazánkban is egyre több ember figyelmét felkeltik az online kaszinó játékok, illetve a sportfogadási lehetőségek. Van azonban egy olyan dolog, amely jelenleg nem teljesen egyértelmű. Ez pedig nem más, mint hogy mennyire legálisan működnek hazánkban a sportfogadási, és az online kaszinó oldalak.

Sanna Marin egy korábbi nyilatkozatára reagált. Marin azt akarta tudni, hogy a finn NATO-csatlakozás jóváhagyásának a késleltetése összefüggésben van-e azzal, hogy az Európai Bizottság befagyasztaná a Magyarországnak járó 7,5 milliárd eurós uniós támogatást. 

Elkezdődött a megújuló Blaha Lujza tér műszaki átvételi eljárása kedden, az ellenőrzési folyamat során kisebb helyszíni munkák még történhetnek, ezt követően a ligetes-fás találkozóhelyként újjászülető teret még az idén birtokba vehetik az arra közlekedők, közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).