Negyedpályás, forgalomlassító útlezárással tiltakoztak Győrben

Negyedpályás, forgalomlassító útlezárással tiltakoztak hétfő reggel a győri Révai Miklós Gimnázium tanárai és diákjai. 

2022. október 17., 13:06

Szerző:

Negyedpályás útlezárással tiltakoztak hétfő reggel Győrben az órák megkezdése előtt a Révai Miklós Gimnázium tanárai diákjai, valamint az őket támogató szülők és érdeklődők - írta meg az ugytudjuk.hu. Sok autós dudálással fejezte ki a szimpátiáját. 

A Szent István út sávjaiból egyet foglaltak el a demonstrálók. Juhász Attila pedagógus beszédet tartott, majd a tömeg elénekelte a Mi vagyunk a Grund című slágert.

(Kiemelt fotónk:  Révai Miklós Gimnázium tanárai diákjai. Forrás: Facebook)

Súlyos élelmiszerbiztonsági kockázatot jelentő higiéniai problémákat tapasztaltak a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőrei Budapesten, egy II. kerületi vendéglátóhely ellenőrzése során, emiatt az étterem tevékenységét azonnali hatállyal felfüggesztették, és megközelítőleg 50 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból - közölte a hatóság csütörtökön az MTI-vel.

Toroczkai László úgy gondolja, hogy a Mi Hazánk majálisán feltűnt náci karlendítőkről született fotó csak médiamanipuláció, hiszen a média egyik része le akarja járatni a mozgalmukat, a másik része pedig totálisan elhallgatja a pártjukat.