Nagy Feró: Tusk egy f@szkalap

Aki a „moslékoldal” embere a Kossuth-díjas művész szerint.

2022. március 15., 21:40

Szerző:

F@szkalapnak nevezte az ellenzéki összefogás tüntetésén résztvevő Donald Tuskot a Beatrice frontembere, a Kossuth-díjas Nagy Feró. A zenésszel a Magyar Hang tudósítója találkozott a Békemeneten. Nagy Feró ezt mondta: „Én a Békemenet vagyok, de ez nem jelenti, hogy oroszrajongó lennék, ukránrajongó meg egyáltalán nem”.

A Beatrice vezetője szerint abban sincs semmi különös, hogy magasrangú orosz állami kitüntetést kapott Szijjártó Péter. Feró szerint ez önmagában vége nem jelent oroszbarátságot. „És akkor az mit jelent? Ne keverd össze a dolgokat. Most háború van.” Szerinte az, hogy előtte mit kapott Szijjártó, más dolog, és Gyurcsányék is kaptak az oroszoktól hasonlókat. „Az én véleményem szerint ez a kormány nagyon jól csinálja a dolgát, szerintem a békére kell törekedni” – mondta Nagy Feró.

Az énekes azt is kijelentette, nem hallott olyat „a Viktortól”, hogy elhidegülne egymástól politikailag Lengyelország és Magyarország. „Ezt ki mondta? Csak ti, a moslékoldal” – mondta a Kossuth-díjas művész. Nagy Feró azt is megjegyezte, az ellenzéki összefogás tüntetésén megjelenő Donald Tusk szerinte egy f...kalap, és „örülj neki, mert nálatok van.”

(Kiemelt kép: Nagy Feró Orbán Viktor ünnepi beszédét hallgatja az Országháznál. Budapest, 2022. március 15. Fotó: Palágyi Barbara / 168.hu)