Nagy bejelentésekre készül a kormány

A Kormányinfó meghatározó témája az energiaválság lesz. 

2022. október 13., 10:25

Szerző:

Orbán Viktor szerdán tett közzé bejegyzést arról, hogy kormányülést tartottak. A posztot követően Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő írta, hogy csütörtökön délután 13 órától – Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszterrel együtt – Kormányinfót is tartanak.

A miniszterelnök azt mondta, hogy az ülésen elsősorban az energiaválságról és az arra adott válaszlépésekről volt szó, tehát ez lehet majd a csütörtöki Kormányinfó meghatározó témája

(Kiemelt kép: Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (j) és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtótermében 2021. szeptember 15-én. Fotó: Máthé Zoltán / MTI)

Fennállása huszadik évfordulójához érkezett az MVM Partner Zrt., Magyarország legnagyobb villamosenergia-nagykereskedője. Az elmúlt két évtizedben a társaság nagy utat bejárva és jelentős mérföldköveket elérve számos módon járult hozzá a magyar villamosenergia-rendszer ellátásbiztonságához és a rezsicsökkentés biztosításához.