Mindenkiház, az interaktív közösségi alkotófelület

Minden ablak egy újabb történet.

2021. március 13., 18:15

Szerző:

A Mindenkiház egy interaktív közösségi alkotófelület - írja a mindenkihaz.net.

A karantén alatt feltérképezett otthoni tereket lehet megtalálni benne. Tipikus tereket, amik egy kicsit a mieink, de kicsit mindenkié is.

Minden héten megnyitnak egy új szobát, amiben meghallgatható egy személyes emlék vagy élmény, és mindenhol lesz lehetőség ennek kapcsán hozzájárulni saját gondolatokkal a szoba alakulásához.

A felületen néhány adat megadásával könnyedén feltölthetők videós, képes vagy szöveges alkotások is.

A Trafó Kortárs Művészetek Háza színházi nevelési műhelye, a Gondolat Generátor olyan programokat hoz létre, melyek segítenek a Trafó programjait továbbgondolni, értelmezni, megvitatni, hozzájuk kapcsolódva újat alkotni. 

(Kiemelt képünk: mindenkihaz.net)

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.