Halastavat vásárolt Mészáros Lőrinc sógornője Felcsúton

Mészáros János és felesége eddig sem szűkölködött, vagyonuk gyarapításához az adófizetőkre is számíthattak.

2023. november 11., 10:25

Szerző:

Mészáros Lőrinc öccse, a fideszes önkormányzati képviselő-vállalkozó Mészáros János felesége, Mészáros Krisztina szerzett nemrég újabb földterületeket Felcsúton. A házaspár vagyonának gyarapodásához az adófizetők is hozzájárultak: Mészáros János cégei több milliárd forint értékben nyertek el közpénzes megbízásokat az elmúlt években – írta meg a Szabad Európa.

A cikk szerint összesen közel tizenkét hektár (11,98 ha) földterületet szerzett Mészáros Krisztina. Mint írják, a házaspárnak már eddig is volt már több ingatlana a településen, a most megszerzett területek besorolása szántó, kert, kivett udvar, gazdasági épület, illetve az egyik megvásárolt földterület végében egy közös halastó is van.

A 24.hu korábban kiszámolta, hogy 2020. január elejéig a vállalkozó cégei összesen 7,7 milliárd forint értékben nyertek el adófizetői pénzből fizetett szerződéseket, és azóta sem hanyatlik a képviselő cégeinek teljesítménye. A képviselő cégét kereste a lap, de a cikk megjelenéséig nem érkezett válasz.

(Kép forrása: Pexels)