Mészáros Lőrinc-ösztöndíjat hirdetett az egyik minisztérium

Freud-i elgépelés áldozatává vált az ELTE munkatársa, aki az egyetem hallgatói számára meghirdetett HM-ösztöndíjról szóló anyagot töltötte fel a honlapra. 

2022. május 12., 15:55

Szerző:

Ösztöndíjat hirdetett az ELTE-n a Honvédelmi Minisztérium. Az egyetem honlapjára feltett hirdetésben azonban az 1848-49-es szabadságharc honvédelmi minisztere helyett az ország leggazdagabb emberének neve került - írja az RTL Kub.

A hibát azóta kijavították, de a Google tárolójában még elérhető a honlap régebbi verziója, amelynek szövegében Mészáros Lőrinc kormányközeli vállalkozó neve szerepel. 

A Mészáros Lázár-ösztöndíjra az Eötvös Loránd Tudományegyetem hallgatói közül a nappali munkarendű programtervező informatikus, a gépészmérnök, gazdálkodási és menedzsment, a nemzetközi gazdálkodás, a pénzügy és számvitel alapszakon, a jogász osztatlan és a számvitel mesterképzési szakon tanulók jelentkezhetnek. A nyertes pályázók vállalják, hogy képzésük befejezését követően szerződéses szolgálati viszonyukat az ösztöndíj folyósításával megegyező ideig fenntartják. Az ösztöndíj havi összege: 200.000 Ft.

(Kiemelt képünk: Mészáros Lőrinc (Fidesz-KDNP) felcsúti polgármester a Búzakalász 66 Felcsút Kft. bányavölgyi mangalicatelepének avatásán a Fejér megyei Alcsútdobozon 2014. november 18-án. Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd)

Karsai Dániel már minden pillanatban segítségre szorul, mozgásképtelen, már enni és inni sem tud. A volt alkotmányjogász mindent elrendezett maga körül, már csak arra koncentrál, hogy minél értelmesebben töltse el a hátralévő idejét.