Megbukott a hazugságvizsgálaton a VV Fanni megölésével vádolt férfi

2018. április 24., 12:12

Szerző:

Megbukott az előzetes letartóztatásban lévő B. László a hazugságvizsgálaton – írja a Blikk. A férfit azzal vádolják, hogy köze van a valóságshowban szereplő, majd escortként dolgozó Novozányszki Fanni halálához.

VV Fanni
Fotó: RTL II

Novozánszki (VV) Fanni tavaly november 20-án tűnt el egy budapesti, Duna-parti lakásból, amelyet egy barátnőjével közösen bérelt. Gyanút keltő körülmények között veszett nyoma – hátrahagyta a két kutyáját, amelyek nélkül állítólag soha nem ment sehova –, a család bejelentése után pedig a rendőrég 24 órán át helyszínelt. Később bejelentették: Fanni minden bizonnyal már nem él.

Nem sokkal később őrizetbe vették B. Lászlót, aki eleinte tagadta, hogy bármi köze lenne az ügyhöz, ám később egy felvétel miatt annyit kénytelen volt bevallani, hogy ő vitte el ölben az eszméletlen lányt a lakásról. Állítása szerint autóba tette, majd átadta két ismeretlen férfinak.

A Blikk szerint a nyomozók szembesítették a férfit a poligráf siralmas eredményével, ám ő kitart amellett, hogy Fanni halálához semmi köze.