Késnek a vonatok Budapest-Cegléd-Szolnok és a Budapest-Lajosmizse vonalon

Késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok és a Budapest-Lajosmizse vonalon, mert meghibásodott egy Lajosmizséről a Nyugati pályaudvarra tartó vonat.

2023. július 26., 08:55

Szerző:

 

A Mávinform szerda reggel a Facebook-oldalán közölte, hogy a szerelvény egy vágányon akadályozza a forgalmat Zugló és Kőbánya-Kispest között. Az utasok a 151-es busszal tudnak továbbutazni.

A tájékoztatás szerint a vonalon 20-30, esetenként 30-50 perccel nőhet a menetidő. Vonatkimaradásokra vagy rövidebb útvonalon közlekedő járatokra is lehet számítani – tudatta a Mávinform.

(Kiemelt képünk: illusztráció. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

 

17:27

Nemzetközi partnerei kemény bírálatot fogalmaztak meg a magyar miniszterelnökkel szemben, mivel nyugati szövetségesei szerint Orbán Viktor magyar kormányfő a „békemisszióját”  összemosta az épp betöltött soros elnökséggel. Ennek egyik bizonyítékául azt hozták fel, hogy Orbán a közösségi médiában az elnökségi logót is használta a „békemissziós" fotókon. Ennek azonban vége, az EU soros elnökségi logója már nem szerepel Donald Trump korábbi amerikai elnökkel folytatott találkozóról pénteken megosztott fényképeken.

13:39

Korábban bejelentették, hogy eltűnt, majd egész éjszaka keresték azt a férfit, akinek a holttestét végül hajnalban sikerült kiemelniük a kutatócsapatoknak a Balaton vizéből.