Majkának nem tetszik, hogy Orbán további 3 milliárdot adott a Fradi-stadionra

2020. december 28., 05:59

Szerző:

Csütörtökön derült ki, hogy az Orbán-kormány hárommilliárd forintot ad a Groupama Aréna fejlesztésére. A lépés az ismert rapper, Majka nemtetszését is kiváltotta, aki Facebook-posztját azzal a kérdéssel indítja: “Azt szeretném kérdezni, hogy most ez a 2020-as fantasztikus film melyik része?” - írja az Index.hu.  

Nem tetszik neki az sem, hogy a Vasas tavaly átadott stadionjának fejlesztésére ugyancsak 430 millió forintot szánnak, valamint hogy Hajdúnánás mellett 60 milliárd forintból építenek Moto GP-pályát. 

A zenész különösen annak fényében fájlalja ezt, hogy – állítása szerint – az egész zenei iparág kapott 5,5 milliárd forint támogatást idén. “Ugyan tényleg ezek voltak a legfontosabb dolgok most?” – teszi fel a kérdést a bejegyzés végén.  

Azt szeretném kérdezni, hogy most ez a 2020-as fantasztikus film melyik része? 3 milliárdot KAP felújításra Egy kalap éve ... Közzétette: Majka - & nbsp; 2020. december 26., szerda

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.