Magyar Péter álláshirdetést adott fel

Magyar Péter maga mellé is keres agrárszakembert.

2024. július 25., 13:44

Szerző:

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke álláshirdetést adott fel a Facebookon. Ebben a Tisza Párt delegációjának több, mint 20 álláshelyére keresnek szakmai és adminisztratív posztokra embereket.

Magyar Péter maga mellé is vár segítséget.

„Én is keresek magam mellé Brüsszelbe adminisztratív segítséget és olyan lendületes, nagy teherbírású agrár szakembert, akinek a kisujjában van a hazai és az uniós agrárpolitika minden aspektusa.

Sok ember jelentkezését várják

Mint írta, olyan kollégák jelentkezését várják, akik egyetértenek a Tisza Párt célkitűzéseivel.

„Olyan kollégák jelentkezését várjuk, akik képesek hazájuk érdekében a legtöbbet kihozni magukból nemzetközi környezetben, akiket érdekel egy sokoldalú, pörgős munkakörnyezet és gyorsan tanulnak”.

A jelentkezéseket péntek estig várják.

 
 
 

Mint írtuk, Magyar Péter a Tisza Párt elnöke máris megnevezte prioritásait, amelyekkel Karácsony Gergely főpolgármester elé áll jövő héten. Mint Facebook-posztjában írta, egy informális találkozója lesz Karácsonnyal. Előbb azonban a héten  egyeztetett párttársaival a TISZA Párt számára kiemelten fontos budapesti prioritásokról.

Magyar Péter valósággal aratja a tisztségeket 

Magyar Péter kedden az Alkotmányügyi Bizottság alelnöke lett az Európai Parlamentben. Mint már írtunk róla, hétfőn Magyar Pétert a Tisza Párt elnökévé választották. Így ő lett a legújabb pártvezető, aki eddig alelnök és a párt egyszemélyes arca volt. Az alelnöki posztokat Tarr Zoltán európai parlamenti képviselő, valamint Radnai Márk, a párt operatív vezetője tölti be ezentúl.

A Tisza Párt tisztújító közgyűlése után Magyar Péter közösségi oldalán jelentette be, hogy a párt őt választotta meg elnökének, míg alelnök lett Tarr Zoltán – szintén európai parlamenti képviselő, aki onnan lehet ismerős, hogy azonnal kirúgták munkahelyéről, amint felszólalt Magyar Péter áprilisi, Kossuth-téri rendezvényén, ahol arról beszélt, hogy elfogadhatatlannak tartja Balog Zoltán református püspök cselekedetét, és a kegyelmi botrány kirobbanása óta tanúsított viselkedését. A június 9-i választáson Tarrt is EP-képviselőnek választották, ő lesz a Tisza Párt delegációvezetője, és az EP Kulturális és Oktatási Bizottságának néppárti szóvivője. 

(Kép forrása: Facebook / Magyar Péter)