Magyar Péter a takonygerincű – közölte visszafogott véleményét Bayer Zsolt

Bayer Zsolt takonygericűnek nevezi Magyar Pétert és kifejti, hogy szerinte egy dupla nulla. 

2024. március 27., 15:32

Szerző:

Magyar Péter egy dupla nulla Bayer zsolt szerint, a Magyar Nemzet oldalán közzétett publicisztikájában így ír : „Nagyjából tíz éve rühelljük, utáljuk, kerüljük, megvetjük ezt a senkit, ezt a gazembert mi itt, a Fideszben, nagyjából tíz éve tudjuk, miképpen bánik a feleségével, s azt is, hogy ez a dupla nulla sohasem bocsátja meg, hogy nem lett belőle senki, míg a felesége vitte valamire”. Bayer Zsolt vélemény cikkét azzal kezdi, hogy „felét sem írhatom le annak, amit szívem szerint leírnék erről”. 

Bayer szerint Magyar Péter „egy felbérelt műanyag szörnyeteg”

Bayer szerint valaki kiszemelte a feladatra „ezt a műanyag szörnyeteget”, „miután gondosan feltérképezte, hogy egy narcisztikus pszichopatával van dolgunk, aki bármire (is) kapható lesz” – írja a Telex. A Fidesz-alapító publicista a Magyar által közzétett hangfelvételről azt írta, Magyar „az igazi narcisztikus pszichopatákra jellemző módon manipulálja az egész beszélgetést, a kérdéseknek álcázott állításokat adja a másik szájába, s mindent úgy irányít, hogy elhangozzék az, amit ő akar”, így az sem derül ki belőle, hogy Varga mit akart mondani.

Magyar Péter hangfelvétellel kapcsolatban ezt íja Bayer Zsolt

Ahogy arról beszámoltunk, Magyar Péter közzétette azt általa ígért, 2023 januárjában készített hangfelvételt, mielőtt belépett volna a Fővárosi Nyomozó Ügyészség Belgrád rakparti épületébe, ahol ismét kihallgatják őt a Völner-Schadl-üggyel kapcsolatban. „Javasolták az ügyészeknek, hogy mit kéne kihúzni, de azt nem mind tartották be” – hangzik el Varga Judit korábbi igazságügyi miniszter szájából azon a felvételen, amelyet Magyar Péter készített az otthonukban. Varga Judit a Völner-Schadl ügyről beszél a felvételen.  

„Hallgatva a hanganyagot, még a legelfogultabb kormánygyűlölőnek is nyilvánvaló, hogy az egész szituációval nem stimmel valami. És most nem arra gondolok, hogy MP titokban, a saját felesége tudta nélkül rögzíti beszélgetésüket, hanem arra, hogy az igazi narcisztikus pszichopatákra jellemző módon manipulálja az egész beszélgetést, a kérdéseknek álcázott állításokat adja a másik szájába, s mindent úgy irányít, hogy elhangozzék az, amit ő akar” – írja a Bayer. Majd érvelését azzal folytatja:: Mindvégig jellemző, Magyar mikor és mivel vág közbe, így gyakorlatilag nem tudjuk meg, Varga Judit mit is akart valójában mondani. Azt viszont megtudjuk, mit akar Magyar hallani, mert azt ő mindig elmondja – persze hogy elmondja, hát ő az a két fél közül, aki tudja, az egész beszélgetés fel van véve, s azt is tudja, miért veszi fel.

Magyar Péter visszaszólt Bayer Zsoltnak 

Bayer cikke nem maradt válasz nélkül, Magyar Péter a Mandiner Facebook oldalán fűzött kommentet a fideszes publicista soraihoz – írja az RTL.

„Kedves Zsoca, akkor is hazudsz, ha kérdezel. Egyrészt 10 éve szerencsére nem is ismerjük egymást. Juditot is kb 5 éve láttad először. Másodszor sztem te pont ne beszélj nőkről, a te szádból nem hiteles. Emlékszel, mit mondtál az előző EP választás után, szokás szerint ittasan, a győzelmi bulin Ungár Klára kapcsán? Ha nem, segítek feleleveníteni az emlékeket. Vérplazma Business jól fizet?”

 

(Kiemelt képünk forrása: Magyar Péter hivatalos Facebook oldala)