Magyar Kétfarkú Kutya Párt: egy fős parlamentet javasolunk, mert az bőven elég

A Kossuth tér helyére erdőt szeretnének. 

2021. augusztus 24., 07:43

Szerző:

Miközben a hat ellenzéki párt elkezdte gyűjteni az aláírások az előválasztásra a kétfarkúak is megtették a saját javaslataikat. A párt úgy véli, hogy egy ember bőven elég a magyar parlamentbe. A Magyar Kétfarkú Kutya Párt szerint az országgyűlés épületéből itt az ideje állatkertet csinálni, mert az egy fős parlament esetében így sokkal hasznosabbá válna az épület.

A kétfarkúak úgy látják teljesen felesleg egynél több képviselő, mivel a parlamentbe senki nem jár be. Hozzáteszik: „másrészt úgyis mindig azt szavazzák meg a képviselők, amit a választásokon győztes párt szeretne”. Elképzelésük megvalósulása esetén úgy látják, hogy végre fontos választójogi reform történne Magyarországon.

A kétfarkúak kijelentették, hogy az egy fős parlament azért is fontos előrelépés lenne, mert nem lenne szükség a képviselői irodaház fenntartására. Terveik szerint abból 14 lélegeztetőgépet lehetne készíteni. 

(Kiemelt kép: Kovács Gergely az MKKP elnöke, Fotó: Szakál Szebáld/ Pesti Hírlap)

18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.