Lekevertek egyet Márki-Zay Péternek orosházi utcafórumán

Az esetet videóra is vették.

2022. február 4., 19:17

Szerző:

Állon vágta egy aggresszív néni Márki-Zay Pétert orosházi utcafórumán pénteken – szúrta ki a Szegeder. A politikus éppen a változást igénylő emberek számáról beszélt, amikor az idős hölgy azzal a kommenttel gurult a miniszterelnök jelölt elé, hogy:

„Mit akarsz itt, te?”

Márki-Zay az idős hölgy megszólalására csak annyit kommentált, hogy „kezit csókolom!” és felé tartotta a mikrofonját. A néni viszont mosdatlan nyelvezettel szólt vissza a miniszterelnök jelölthöz, majd arrébb ütötte a mikrofont. Az idős nő folytatta a sértegetést, panaszkodást, majd egy célzott jobbossal állba vágta a miniszterelnök-jelöltet.

Márki-Zay higgadt maradt, majd rámutatott, hogy most már tudja mindenki, miről szól a választás. „A gyűlölet és a szeretet között kell választani. Önért dolgozunk” – szólt a közönséghez és az előtte levő indulatos idős nénihez. Ezt követően a néni tova gurult, a fórum pedig folytatódott.

A fórumon történt eset 21:30-tól kezdődik.

2024. április 19., 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

2024. április 19., 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

2024. április 19., 15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.