Krosszmotorosok okoztak lovasbalesetet, ketten kórházba kerültek

A pilisvörösvári esetről a lovarda a közösségi oldalán számolt be, a rendőrség segítségnyújtás elmulasztása miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja a történteket.

2023. május 22., 17:23

Szerző:

A pilisvörösvári Lámuló Farm a Facebook-oldalán osztott meg egy hírt, mely szerint vasárnap délután krosszmotorosok ijesztettek meg két lovat. A rémült állatok fékezhetetlenné váltak és végül két embert kellett mentővel kórházba szállítani a helyszínről. 

A közösségi médiában megjelent poszt szerint egy arra járó kutyasétáltató is megsérült:

„Kiment terepre két fiatal lány, akik valószínű életük egyik első traumáját szerezték meg, három magasintelligenciájú krosszmotoros jóvoltából! A motorosok a balesetet látva, nem álltak meg, még nagyobb gázt adva, elhagyták a helyszínt."

Az egyik rémült ló, akiről a lovasa le is esett, elsodort egy arra járó kutyasétáltatót is, így két ember sérült meg.

A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja a körülményeket. A balesetben egy 23 éves nő és a gyalog közlekedő 41 éves férfi megsérült, őket a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték. A motorosok a baleset után elhajtottak a helyszínről – olvasható a Telexen.

(Kép forrása: Forrás: Facebook/ Lámuló Farm)