Köszönet az egészségügyi dolgozóknak: zászlókat tűztek a DK-s polgármesteri hivatalokra

„Ők azok, akik valóban csak négy órát alszanak, immár egy éve" – írta Dobrev Klára.

2021. április 3., 12:46

Szerző:

A Demokratikus Koalíció (DK) budapesti polgármesterei az önkormányzat épületére kitűzött „Köszönjük!" feliratú zászlóval fejezték ki hálájukat az egészségügyi dolgozók egy éve tartó fáradságos munkájáért – közölte a párt európai parlamenti (EP-) képviselője szombaton a Facebook-oldalán.

Dobrev Klára hangsúlyozta, az egészségügyi dolgozók napjaink legnagyobb hősei. „Ők azok, akik valóban csak négy órát alszanak, immár egy éve" – írta.

A DK ezért köszönetet mond „kórházaink titánjainak", az orvosoknak és ápolóknak, akik a „legsötétebb órákban is az emberség, a törődés és az irgalom angyalaiként mentették és mentik szeretteink és barátaink életét" – fogalmazott az ellenzéki politikus.

(Kiemelt kép: Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti listavezetője pártja kampányzáró rendezvényén a budapesti Széchenyi téren 2019. május 24-én. Fotó: MTI | Koszticsák Szilárd)

Tegnap 18:28

Balogh Péter, a Védelmi Innovációs Kutatóintézet Reziliencia Központjának vezetője volt a Jazzy rádió vendége, aki arról beszélt, hogyan kellene megvédenünk a személyes adatainkat az internetes bankolás vagy a telefonhasználat során. A kibertér is háborús hadszíntérré vált, és a kibertérben végrehajtott támadások a civil lakosság életére is nagy hatással vannak.