Két baleset miatt torlódik a forgalom az egyik autópályán

Az egyik balesetben négy személygépkocsi ütközött össze.

2021. december 17., 12:59

Szerző:

Két ráfutásos baleset miatt torlódik a forgalom az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Herceghalom és Biatorbágy között – tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken az MTI-t.

Az egyik balesetben két, a másikban négy személyautó ütközött össze

– közölték.

Az Útinform azt ajánlja, hogy a forgalmi akadályt okozó baleseteket a 39-es bicskei csomópontnál, az 1-es útra letérve kerüljék ki a közlekedők.

(Kiemelt kép: illusztráció. Fotó:  MTI / Mihádák Zoltán)

 

A vitéz Bertalan Árpád 1. Különleges Műveleti Dandár gyakorlatozik a jövő hét elején Szolnokon, ezért megnövekedett hanghatásra kell számítani – közölte a szolnoki polgármesteri hivatal közleményben.

I. Judit, a Vácott ismert kineziológus és kétgyermekes édesanya szerda este 11-kor tűnt el. Ismerősei Facebook-felhívásokban és személyesen is keresték, ezrek osztották meg az eltűnéséről szóló posztokat, illetve a rendőrség is az eltűnt emberek körözési listájára tette őt. Pénteken aztán találtak egy holttestet a Dunánál.

A szombat éjfélig tartó havazás, havas eső és viharos széllökések miatt adott ki figyelmeztetést az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. Azt kérik, csak megfelelő műszaki állapotú, a szokásosnál jobban megtankolt, a téli körülményekre felkészített  járművel induljanak csak útnak.