Nem adják oda a kulcsokat a hallgatóknak, a komplett filmes képzés áll az SZFE-n

2020. október 20., 17:42

Szerző:

Már nem csak az SZFE egyik osztálya, hanem a komplett filmes képzés nem tud bejutni a Szentkirályi utcai épületbe, ugyanis az ingatlanban található tévéstúdióhoz tartozó kulcsokat- munkáltatói utasításra hivatkozva - nem adták át a dolgozók a hallgatóknak – írja az atv.hu.

A hallgatók annak ellenére nem jutnak be a filmes szak hallgatói az épületbe, hogy a tegnapi napon elindították a birtokvédelmet, valamint egy halasztó hatályú keresettel az őszi szünet is az eredeti időpontra, nem a Szarka Gábor által múlt péntektől meghirdetettre került vissza.

Tegnap az SZFE látványtervező osztályát nem engedték be a tantermébe. 

 

 

2024. április 30., 17:30

A kedvező időjárásnak köszönhetően idén sok strand korábban nyit, mint az előző években. Május elsején már egészen sok strand látogatható lesz, a hétvégén pedig még több helyen csobbanhatunk.

2024. április 30., 13:48

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.