Szokatlan látvány fogadta a vásárlókat Egerben, egy olvasó le is fotózta

A megyei jogú városban az egyik forgalmas út melletti lakótelepen sétáltatott, vagyis inkább legeltetett egy kecskét valaki.

2023. szeptember 2., 08:40

Szerző:

Szokatlan látványban lehetett részük azoknak, akik csütörtökön 17 óra körül a Wigner középiskola mellett jártak – írta meg a heol.hu. A nem mindennapi látványosságra egy olvasó hívta fel a figyelmet.

 

Mint írták, egy olvasó jelezte a portálnak csütörtök késő délután, hogy valaki egy kecskét legeltetett pórázon az egri Wigner Jenő középiskola közelében, a Malomárok úti Coop üzlet mellett.

„Nem volt nálam a telefonom, mert csak a boltba szaladtam le, de visszamentem vásárlás után, és reméltem, hogy még ott lesznek. Amikor újra lementem, már nem voltak ott, elindultak a viadukt felé, a Szala irányába” – mondta a szemtanú. 

(Képünk illusztráció, Pexels.com)

Tizenöt emberéletet követelt már idén a figyelmetlenség és a szabályok megszegése - közölte honlapján szombaton a MÁV, körültekintő közlekedésre kérve az utazókat. A MÁV-csoport adatai szerint vasúti átjárókban idén eddig 16 baleset történt, öttel több, mint a tavalyi év hasonló időszakában, ezek közül egy halállal végződött, három súlyos sérülésekkel járt.