Jóízű sorosozással válaszolt a rabszolgatörvénnyel kapcsolatos kérdésekre a Magyar Posta

Mi mást mondhattak volna.

2019. január 29., 18:37

Szerző:

- Magyarországon mindenkire ugyanazok a törvények vonatkoznak, emellett az állami cégekre speciális szabályok is érvényesek. Társaságunk nem kíván részt venni Soros európai parlamenti választási politikai kampányában - válaszolta a Magyar Posta a 24.hu-nak.

A portál arra volt kíváncsi, hogy a mai, ellenzéki sajtótájékoztató után, melyet „Mondjon nemet a posta a rabszolgatörvényre! címmel”, mit reagál az állami cég. Azaz, hogy nyilatkoznak-e arról, hogy alkalmazzák-e az új túlóraszabályokat.

Fotó: Facebook

Az ellenzék az elmúlt hetekben számos közintézmény előtt tartott sajtótájékoztatót, a mai napon a Magyar Posta székháza előtt. Az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó ma is elmondta, a  kérdést több mint 150 állami cég vezetőinek tették fel írásban. Mindenhonnan ugyanazt az egymondatos választ kapták: a társaság nem kíván politikai kampánykérdésekkel foglalkozni.

15:42

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.