Ittasan okozott balesetet a fideszes képviselő

Horváth Tamás Mihály keszthelyi fideszes önkormányzati képviselő miatt ketten megsérültek.

2023. május 5., 16:18

Szerző:

Szombat délben egy autós, saját sávjából kisodródva, nekiütközött egy szabályosan közlekedő autónak Keszthelyen. A vétlen járművet vezető nő és utasa könnyebben megsérült. A rendőrök megszondáztatták a balesetet okozó sofőrt, amely pozitív értéket jelzett, ezért jogosítványát elvették, további mintavétel céljából előállították a Keszthelyi Rendőrkapitányságon, és eljárást indítottak ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A 24.hu értesülései szerint a balesetet okozó autót Horváth Tamás Mihály, fideszes helyi képviselő, tagja a Zala Vármegyei Közgyűlésnek, a városi Fidelitas elnöke és a Keszthelyi Kábítószerügyi Egyeztető Fórum (KKEF) vezetője vezette.

Horváth Tamás Mihály nem válaszolt a 24.hu-nak, ahogy Csótár András keszthelyi Fidesz-elnök, Manninger Jenő, Keszthely polgármestere, Nagy Bálint, Keszthely korábbi polgármestere sem szolgáltatott érdemi információt a 24.hu-nak, ahogy a Kontrát Károly, a Fidesz etikai bizottságának elnöke és a Fidesz sajtóosztálya is hallgat. 

A képviselő nem sokkal a balesete előtt egyébként a biztonságos közlekedés fontosságára hívta fel a figyelmet a közösségi oldalán.

(Kiemelt képünk: illusztráció. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)