Ismét Velencén tart őszi kihelyezett frakcióülést a Fidesz, a tavalyi buli több mint 15 millióba került az adófizetőknek

2018. augusztus 22., 16:15

Szerző:

Velencén tart évadnyitó frakcióülést a Fidesz-KDNP szeptember 12-14 között. Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője a Magyar Hírlapnak elmondta, hogy a szokásos, parlamenti ülésszak előtti összejövetel első estéjén Orbán Viktor tart – ugyancsak a szokásokhoz híven – évadnyitó beszédet, a másnapi kabinetüléseken pedig szakpolitikai kérdésekkel foglalkoznak a képviselők.

Az „értekezleten" a közoktatással, felsőoktatással, egészségüggyel kapcsolatos, valamint kulturális és rendvédelmi témák is napirenden lesznek – közölte a szóvivő. A tervek szerint az őszi törvényalkotási menetrend és családtámogatási kérdések is szerepelnek majd a napirenden, a fő téma pedig ezúttal is a migráció lesz – emelte ki a kormánylap.

A kihelyezett frakcióülések hagyományosan nagy bulik a Fidesz számára, éppen lapunk írta ugyanis meg, hogy például a tavaly szeptemberi, szintén velencei, háromnapos rendezvényért a White Hotel Velence 15 millió 217 ezer 569 forintot számlázhatott. Idén csak kétnaposra tervezik az eseményt, így a frakció is vélhetően kevesebbet számláz majd.