Itt a hidegfront, a Napot ma nem nagyon fogjuk látni

Készítsük az esernyőket!

2022. január 5., 06:29

Szerző:

Január 5-én, vagyis szerdán erősen felhős, borult lesz az ég, azonban a déli, délkeleti megyékben vékonyabb lehet a felhőzet, és ott még a szűrt napsütésre is van esély. Délután viszont ott is beborul majd a felhőzet. Több helyen előfordulhat eső, zápor – a délkeleti megyékben inkább csak délután, késő délután lehet érdemi csapadék. A délnyugati szél fokozatosan északnyugatira fordul, több helyen erős, néhol viharos lökések valószínűek, késő este pedig a Dunántúlon akár havas eső is előfordulhat, írja az Időkép.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 10 és 17 fok között alakul, de az Észak-Dunántúlon és az Északi-középhegységben 10 fok alatt maradhat a csúcsérték. Késő estére 3 és 8 fok közé hűl le a levegő, írja a met.hu.

(Kiemelt képünk illusztráció. MTI | Fotó: Balázs Attila)

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.