Idén is a tanárnőt pofozó iskolaigazgatóval ünneplik a nőnapot Dunakeszin

2019. február 24., 10:04

Szerző:

Csatlakozzanak a nőnapi koncert elleni demonstrációhoz – kéri a Dunakeszin élő nőket a Védjük meg a Dunakeszi Művészeti Iskola értékeit nevű Facebook csoport. A koncertet (a tavalyi alkalom után idén is) ugyanis az iskola igazgatója vezényli, akit korábban jogerősen elítéltek egy tanárnő felpofozása miatt – írja a 444.

Tisztelt Dunakeszin élő Hölgyek!

Kérem, csatlakozzanak demonstrációnkhoz!

Polgármester Úr egy olyan ingyenes operettgálára invitálja Önöket, melyet egy tanárnő megpofozása miatt jogerősen elítélt férfi dirigál! Mi úgy gondoljuk, hogy egy ilyen ember ne adjon nőnapi műsort, ne legyen Dunakeszi város kitüntetettje és főleg ne legyen a dunakeszi művészeti iskola igazgatója! Ha Önök is úgy gondolják, hogy mindez túllép a jó ízlés határán és erkölcsileg elítélendő, akkor kérjük, ne vegyenek részt ezen a rendezvényen!

Előre is köszönjük támogatásukat!

F. Pált, a koncert karmesterét, az iskola igazgatóját tavaly év végén ítélték el becsületsértés miatt, mert még 2014-ben egy zenekari próbán megpofozta az egyik hegedűst, aki amúgy az iskolában tanárnő. (A bíróság a tanárnőt is elmarasztalta, amiért visszaütött.)

A férfi – aki szerint ő az adott helyzetben helyesen cselekedett – a bíróság döntés ellenére az iskola vezetője maradhatott. Amúgy  2013-ban úgy nevezték ki az iskola élére, hogy a pályázatát se az iskola tantestülete, se a szülők, se a Klebelsberg Központ elnöke nem támogatta. 

 

 

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.