Hollik István bedobta az új fideszes kampányszlogent

„Figyelemfelhívó" kampányt indít a Fidesz – jelentette be a párt kommunikációs igazgatója. A középpontban az ellenzéki háborúpártisága áll szemben a kormánybékével.

 

2023. május 27., 07:59

Szerző:

Hollik István a közösségi oldalán megjelent videóban beszél minderről, miközben sűrűn ismételgeti, hogy a „baloldal a háború pártján áll", szerinte fegyvereket és katonákat küldenének Ukrajnába és erről a veszélyes elgondolásról értesülnie kell a magyar polgároknak is.

A kormánypropagandát a jelek szerint Karácsony Gergely egy mondatára futtatnák, amelyben a főpolgármester arról beszélt, hogy azért nehéz a 3-as metró szerelvényeinek a felújítása, mert hadban állunk Oroszországgal, ahol a cég működik.

Az útjára indult kampányban a kormánypárt nem hagyja kihűlni a „háborúpárti” kifejezést, miután szinte minden megszólalásukban valamilyen módon fellelhető a fogalom akár az amerikai nagykövetnek írnak, akár Szalay-Bobrovniczky Kristóf nyilatkozik bármiről, de felbukkan a svéd NATO-tagság ügyében is.

(Kiemelt kép: Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója és Böröcz László, a Fidesz országgyűlési képviselője sajtótájékoztatót tart a belvárosi Ferenciek terén 2021. szeptember 1-jén. Megkezdte az aláírásgyűjtést a Fidesz és a KDNP a Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! elnevezésű petíciójához. MTI/Balogh Zoltán)

 

 

Tegnap 19:20

Ángyán József, az Orbán-kormány volt államtitkára azt mondta a 24.hu-nak adott interjújában, hogy  Sulyok Tamás méltatlanná vált a köztársasági elnöki pozíció betöltésére. Az államfőt Dobrev Klára nemrég azzal vádolta meg, hogy külföldieknek játszott ki magyar termőföldeket.