Halálos baleset történt a 6-os úton is

Letérve az úttestről fának hajtott egy személyautó szombat délután a 6-os úton Darány és Istvándi között, a balesetben az autót vezető férfi meghalt - közölte a police.hu oldalon a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

2023. május 20., 19:07

Szerző:

A közlemény szerint a baleset eddig tisztázatlan körülmények között történt a 248-as kilométernél. Az autóban egyedül utazó 57 éves pécsi férfi súlyos sérüléseibe a helyszínen belehalt.


Az érintett útszakaszon a forgalom rendőri irányítás mellett halad.

(fotó: Merész Márton/168.hu)

Hidegfront vet véget az áprilisi nyárnak: a jövő hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni. A hét közepétől ugyan csökken a csapadékhajlam, de a hőmérséklet jelentősen visszaesik, a legmelegebb órákban mindössze 10-16 Celsius-fok várható, a hidegre hajlamos helyeken pedig visszatérhet a gyenge hajnali fagy. A szél sokfelé lesz erős - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből.

Tizenöt emberéletet követelt már idén a figyelmetlenség és a szabályok megszegése - közölte honlapján szombaton a MÁV, körültekintő közlekedésre kérve az utazókat. A MÁV-csoport adatai szerint vasúti átjárókban idén eddig 16 baleset történt, öttel több, mint a tavalyi év hasonló időszakában, ezek közül egy halállal végződött, három súlyos sérülésekkel járt.