Halálos baleset történt Csepelen

Halálos baleset történt szombaton kora hajnalban Budapest XXI. kerületében, amikor villanyoszlopnak ütközött egy személyautó – tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletese az MTI-t.

2023. november 18., 08:30

Szerző:

A katasztófavédelem információi szerint a csepeli Plútó utcában történt ütközés során a jármű kitört egy tűzcsapot, a baleset során  kidőlt egy villanyoszlop is.

A balesetben egy fiatal nő életét vesztette – közölte a rendőrség.

(Kiemelt kép: ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi a XXI. kerületben 2023. november 18-án. Az autó egy villanyoszlopnak ütközött, a balesetben egy fiatal nő életét vesztette. A jármű kitört egy tűzcsapot és kidőlt a villanyoszlop is. MTI/Mihádák Zoltán)

 

08:47

Magyarország továbbra is valós, érdemi béketárgyalásokat sürget azok között, akik a háborút vívják – írta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter vasárnap a Facebook-oldalán, hozzátéve: a nemzetközi közösségnek azt kellene elérnie, hogy a háborúzó felek kössenek végre tűzszünetet, és üljenek végre asztalhoz.

A választás után még valamivel több mint három hetük van az önkormányzati, nemzetiségi és európai parlamenti (EP-) választáson induló jelölteknek és jelölőszervezeteknek arra, hogy eltávolítsák a kampány időszakában a közterületeken elhelyezett plakátjaikat.