Gáspár Győző: „Nagyon-nagyon szeretem Szijjártó miniszter urat”

Gáspár Győző énekes a Telexnek vallott a kormány tagjai, illetve a Fidesz iránt táplált szeretetéről, miután őt is felvették a pártba.

2023. január 3., 21:25

Szerző:

Interjút adott a Telexnek Gáspár Győző „Győzike” énekes-celeb, és felesége, a gasztronómiai szakértővé vált Gáspár Bea is arról, miért és hogyan került közel Győzike a Fideszhez. Úgy fogalmazott erről, a Fidesz-tagsággal „nincs semmiféle haszon, meg semmiféle olyan dolog, amitől előbbre tudnék menni. Sokan megvádoltak azzal, hogy majd több munkát kapok azért, mert én fideszes vagyok, vagy több helyre jutok be. Szerintem ez nem igaz.”

Arról is beszélt, számos kormánytaggal és a békemeneteket szervező CÖF alapítójával is közeli viszonyt ápol: „Nagyon-nagyon szeretem a Szijjártó Péter miniszter urat, Kocsis Mátéval pedig három hete találkoztunk először, de nagyon-nagyon örültem, mert annyira szeret engem, hogy elájultam – nem gondoltam volna. Hollik István is, mert őt meg kimondottan imádom, és nagyon-nagyon sok mindent köszönhetek Lomnici Zoltánnak, mert tulajdonképpen ő volt a mentorom...”

Mint arról mi is beszámoltunk, Gáspár január 2-án lett hivatalosan is a Fidesz tagja, miután átvette tagsági kártyáját.

(Kiemelt kép: Gáspár Győző a Fidesz eredményváróján a Bálnában 2022. április 3-án. - Fotó - Dimény András / 168.hu)

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.