Kormányközeli vállalkozó zaklatta a nőket a Szigeten, a rendőrök dobták ki

Egy kormányközeli rokonsággal rendelkező milliárdos férfinak tört el a karja vasárnap hajnalban rendőri intézkedés közben, miközben a botrányos, nőket zaklató viselkedése miatt kidobták a Sziget Fesztivál területéről – értesült a Blikk.

2023. augusztus 17., 08:45

Szerző:

A fiatal vállalkozót botrányos viselkedése miatt kidobták a Szigetről a biztonsági őrök rendőri kísérettel, azonban a férfi nem nem hagyta ennyiben, a Sziget Fesztivál bejáratánál, a K-híd közelében lévő rendőrökhöz lépett, ugyanis fel akarta jelenteni az őt kidobó rendőröket, szemtanúk szerint kicsivel később pedig már minden rendőrt.

A férfi fotózni kezdte a hatósági személyeket, ezért igazoltatni akarták, de ellenszegült.

Feljelentéssel, rokoni kapcsolataival, sztárügyvédekkel fenyegetőzött a vállalkozó, illetve hátrafeszítette a karját, hogy ne tudják megbilincselni. Ebből alakult ki a dulakodás, amelynek végén eltört a férfi karja. Szemtanúk arról számoltak be, hogy hallani lehetett a csont reccsenését.

A Blikk által megszólaltatott szemtanúk szerint a férfi erősen ittas volt, kötekedett, nőket zaklatott, viselkedése sokakat zavarhatott.

„A férfi a jogszerű intézkedéssel szemben ellenszegült, ezért a rendőrök a felszólításokat követően testi kényszert alkalmaztak, megbilincselték, előállították és igazolás megtagadása miatt szabálysértési feljelentést tettek ellene. A férfivel szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Az előállított karfájdalomra panaszkodott, ezért mentőt hívtak hozzá, akik további vizsgálat céljából kórházba vitték. Az esettel kapcsolatos parancsnoki kivizsgálás az intézkedést jogszerűnek, szakszerűnek és arányosnak minősítette. A BRFK értesítette az ügyészséget is” – közölte a rendőrség.

A lap információi szerint az intézkedésben részt vevő járőrök attól tartanak, hogy a valós politikai kapcsolatokkal és befolyással rendelkező vállalkozó minden követ megmozgat majd, hogy a jogosnak ítélt intézkedésük elbírálását megváltoztassa.

A Blikk megkereste az ügyben érintett vállalkozót is, de eddig nem válaszolt.

(Kiemelt képünk: A 29. Sziget Fesztiválról távozó fiatalok az óbudai Hajógyári-szigetre vezető K-hídon 2023. augusztus 16-án. MTI/Mónus Márton)