Felvonult a NER elitje meghallgatni Orbán Viktort

2018. szeptember 8., 17:45

Szerző:

Kötcsén a Dobozy-kúrián ma tartják a Polgári Magyarországért Alapítvány hagyományos piknikjét, amelyen a Fidesz és a holdudvara felvonul meghallgatni Orbán Viktor miniszterelnök beszédét. Ez a beszéd a 2019. május 26-29. közötti EP-választásokról – a kormányfő külpolitikai ambícióiról – fog szólni, és Schmitt Pál volt köztársasági elnöktől Eperjes Károlyon, Schmidt Márián, Andy Vajnán és Rákay Philipen át Rogán Antal kabinetminiszterig mindenki fel is vonult, aki a NER-ben számított, számít még vagy egyszerűen csak szeretne számítani egy kicsit.

 

Maga Orbán Viktor egyébként csak délután kettő körül futott be. Németh Szilárd marhapofa-pörkölttel hangolt az beszédére, amelyre a hvg.hu galériájának a tanúsága szerint elment a miniszterelnök legidősebb lánya, Orbán Ráhel is. 

 

Újságíróknak sem Orbán Viktor, sem a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratórium elnöke, Balog Zoltán volt humánerőforrás-miniszter nem nyilatkozott, utóbbi csak egy megjegyzést ejtett el arról, hogy ő egy baráti találkozóra jött, a miniszterelnök pedig majd megvédi az országot.

15:25

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.