Felmatricázzák a Fidesz irodáit, csak hogy mindenki tudja: az egy „kivándorlást támogató szervezet”

2018. június 16., 09:35

Szerző:

Szombat délután kettő órára országos matricaosztást hirdetett meg a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a fővárosi Moszkva (Tarlós István szerint Széll Kálmán) térre. „Mindenki vihetne a saját kerületébe a kivándorlást támogató irodák megjelöléséhez” matricát,vetették ugyanis fel a Kétfarkúak, miután pénteken hatalmas sikerként akciót indítottak Hollik István nyomán.

Megírtuk: a magát kereszténydemokratának nevező politikus civil szervezetek irodáinak a kapujában felragasztott matricákkal támadott az elmúlt napokban. A KDNP-frakció szóvivője (aki egyébként a Fidesznek is tagja) elsőként az Amnesty International irodájánál helyezett el egy megbélyegző matricát. De Hollik meglátogatta a Menedék Egyesületet is, ott is megbélyegző matricát ragasztva ki, holott a Népszínház utca 16. szám alatti ház egy csillagos ház. Utóbbi tette miatt az OSA Archívum is tiltakozott.

A matricázásra most a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) Facebook-oldala szerint mások is reagáltak, az erzsébetvárosi és a hegyvidéki Fidesz-irodákat is megjelölték. Így lett a Fideszből „kivándorlást támogató szervezet”:

A matricaháború tehát, úgy tűnik, még csak most kezdődik.

Tegnap 15:49

Az elhíresült lombkoronasétány ügyét már az Európai Ügyészség vizsgálja, annak ellenére, hogy Magyarország nem tagja a szervezetnek. Az Integritás Hatóság 324 bejelentésből 40 esetben indított vizsgálatot, és 10 ügyet zárt le. 

Tegnap 15:01

Idén nyáron folyamatosan dőlnek meg az előző napi fogyasztási csúcsok, és az időjárás-előrejelzés alapján minden esély megvan arra, hogy a korábbi, 2021-es történelmi csúcsot megdöntsük – nyilatkozott a MAVIR az Economxnak.  A rekkenő hőség elviselésében fokozott szerepet kap a légkondicionálás, ám annak intenzív használata jelentős terhelést ró a magyar villamosenergia-rendszerre.