Felmatricázzák a Fidesz irodáit, csak hogy mindenki tudja: az egy „kivándorlást támogató szervezet”

2018. június 16., 09:35

Szerző:

Szombat délután kettő órára országos matricaosztást hirdetett meg a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a fővárosi Moszkva (Tarlós István szerint Széll Kálmán) térre. „Mindenki vihetne a saját kerületébe a kivándorlást támogató irodák megjelöléséhez” matricát,vetették ugyanis fel a Kétfarkúak, miután pénteken hatalmas sikerként akciót indítottak Hollik István nyomán.

Megírtuk: a magát kereszténydemokratának nevező politikus civil szervezetek irodáinak a kapujában felragasztott matricákkal támadott az elmúlt napokban. A KDNP-frakció szóvivője (aki egyébként a Fidesznek is tagja) elsőként az Amnesty International irodájánál helyezett el egy megbélyegző matricát. De Hollik meglátogatta a Menedék Egyesületet is, ott is megbélyegző matricát ragasztva ki, holott a Népszínház utca 16. szám alatti ház egy csillagos ház. Utóbbi tette miatt az OSA Archívum is tiltakozott.

A matricázásra most a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) Facebook-oldala szerint mások is reagáltak, az erzsébetvárosi és a hegyvidéki Fidesz-irodákat is megjelölték. Így lett a Fideszből „kivándorlást támogató szervezet”:

A matricaháború tehát, úgy tűnik, még csak most kezdődik.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.