Felháborodottan küldte el Merkelynek egy nő anyja negatív ellenanyagos leletét

Még harminc hasonló, ellenanyagot nem találó laboreredményt is csatolt a SE rektorának, aki azt nyilatkozta, hogy nem találkoztak olyan esettel, hogy a kínai vakcina ne lenne hatásos.

2021. május 11., 18:52

Szerző:

„Ez a lelet egy 75 éves hölgyé, aki ezelőtt 5 héttel kapta meg a második kínai vakcinát – gyakorlatilag semmilyen ellenanyag-termelést nem sikerült kiváltani. A hölgy lánya felháborodottan hallgatta Merkely kijelentését, miszerint ők a SOTE-n még nem találkoztak ilyen esettel. Ezért tértivevénnyel feladott neki 30 hasonló leletet, amit öt nap alatt gyűjtött össze egy erre nyitott Facebook csoportban” – írta közösségi oldalán Hadházy Ákos.

A független országgyűlési képviselő szerint a magyar kormány soha nem fogja beismerni a problémát, pedig akár több tízezer vagy akár százezer olyan honfitársunk is lehet, aki hasonlóan járt.




(Kiemelt képünk illusztráció: Ifj. Prugberger László háziorvos beadja a kínai Sinopharm koronavírus elleni oltóanyagát Sére Istvánnak szombathelyi rendelőjében 2021. március 3-án. Fotó: MTI / Filep István)

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.