Felcsúton már csak fideszes jelöltre lehet szavazni

Mind a hét aspiráns a kormánypárthoz kötődik.

2019. szeptember 24., 14:02

Szerző:

Orbán Viktor és Mészáros Lőrinc falujában az előző választáson sem rúgott labdába más, csak a Fidesz – a képviselő-testületbe csak a kormánypárti jelöltek jutottak be –, most viszont már választék sincs – írja a hvg.hu.

Míg négy éve független és LMP-s jelöltek is küzdöttek a polgármesteri posztért, illetve a képviselői helyekért, addig most 

hét jelöltből hét fideszes,

akiket még augusztus 30-án nyilvántartásba vettek.

Mindez azt jelenti, hogy Felcsúton teljesült Gulyás Gergely  álma, a Miniszterelnökséget vezető miniszter legalábbis nemrég jelezte, szeretné, Keszthelyen és Balatonfüreden sincs ellenfele a fideszes polgármesteren, és ő szeretné, ha nem is lenne. A 444 ebből azt a következtetést vonta le, hogy a politikus egypártrendszert szeretne Magyarországon.

A Mészáros Lőrinc lemondása után, tavaly tartott időközi választást megpróbálta meghackelnii a Magyar Kétfarkú Kutya Párt a Mészáros László fideszes alpolgármesterre ráindított Mészáros László Jánossal, de a helyiek nem voltak fogékonyak a mókára. 

Május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében változékonyabbá válik az időjárás, többfelé kell élénk, erős szélre és esőre készülni, emellett kissé visszaesik a hőmérséklet is – derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.