Előzetesbe került a zabari gyilkos, aki egy bajonettel szúrta le áldozatát

2018. május 21., 12:48

Szerző:

A bíróság elrendelte a zabari emberöléssel gyanúsított 23 éves férfi előzetes letartóztatását, aki a gyanú szerint szombaton éjszaka egy bajonettel leszúrta 28 éves áldozatát. A sértett olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette – írja a police.hu.

Fotó: police.hu

A 23 éves domaházai férfi és áldozata hangos szóváltásba keveredtek az utcán, Zabaron. A fiatalabbik férfi a nála lévő bajonettel bántalmazta a sértettet, aki emiatt még a helyszínen meghalt. 

A rendőrök a forrónyomos intézkedés során beazonosították a gyanúsítottat, még aznap elfogták, kihallgatták, őrizetbe vették, és indítványozták előzetes letartóztatását. A bíróság ezt a mai nappal elrendelte.

 

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.