Előválasztási vitasorozatot rendez a Partizán csapata

Az egyéni választókerületi viták mellett két miniszterelnök-jelölti vitát is tető alá hoznak.

2021. augusztus 24., 12:42

Szerző:

Előválasztási vitasorozatot rendez a Partizán szeptember 6. és 25. között. Minden harmadik választókörzetben – azaz 32 OEVK részvételével – egyéni jelöltek folytatnak majd szópárbajt, két alkalommal pedig a miniszterelnök-jelöltek mérhetik össze rátermettségüket – olvasható a Partizán Facebook oldalán.

Már májusban elindult a Gulyás Márton által alapított Partizán YouTube csatorna kezdeményezése, hogy átfogó vitasorozatot szervezzenek az előválasztás jelötjei számára. A projekt célja, hogy a választók betekintést nyerhessenek a politikusok elképzeléseibe, bevonják őket a terveikbe, ennek eredményeképp pedig minden szavazó megtalálhassa az ő érdekeiket leginkább képviselő jelöltet.

A program keretében az egyéni választókerületi viták mellett, két miniszterelnök-jelölti vitát is tető alá hoznak. Először szeptember 18-án feszülhetnek egymásnak a húszezer aláírást összegyűjtött politikusok, majd – amennyiben szükséges – egy következő forduló során, október 8-án ismét megmutathatják, hogyan is látják Magyarország jövőjét. Habár a vitákat élőben is lehet majd követni, minden szócsatát online is streamelve lesz a Partizán csatornáján.

Egyébként az ATV is sugároz előválasztással kapcsolatos műsorokat erről itt írtunk korábban. 

(Kiemelt kép: Partizán / Youtube)