Voks 2022 címmel új műsor indul az ATV-n

Ellenzéki és kormánypárti politikusok, elemzők és szakértők vitáznak majd.

2021. augusztus 24., 11:48

Szerző:

Voks 2022 címmel új műsor indul az ATV-n. A közelgő országgyűlési választások kapcsán ellenzéki és kormánypárti politikusok, elemzők és szakértők vitáznak majd arról, hogy milyen állapotban van jelenleg Magyarország. Az adások mindig egyetlen fontos témát járnak körül, ilyen az oktatás, jogállamiság, egészségügy, gazdaság, külpolitika.

A Voks 2022 minden kedden, szerdán és csütörtökön este 20 óra 45 perckor kezdődik az ATV-n. Műsorvezetők: Krug Emília, Szöllősi Györgyi, Rónai Egon és Simon András

Első adás: 2021.08.24, kedd 20.45

 

(Kiemelt kép: ATV, Voks 2022)

Tegnap 20:43

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.